Galați55,00 lei

Selecteaza categoria Copil sau Adult si locurile!

Acces
Cantitate


Data si Ora
SCENE

Spectacolul EVENIMENT “MIRACLE OF CHRISTMAS” ajunge la CASA DE CULTURA din GALATI  pe 20 Decembrie  2022  de la ora 17:00.


Space România vă invită să luați parte la un spectacol magic, educativ, cu si despre cel mai cunoscut personaj îndrăgit și cunoscut de toata lumea, atât de cei mici cât și de cei mari.

MOȘ CRĂCIUN intr-un un show grandios!

Un spectacol de videoproiectie muzical educativ în limba română, despre planete, galaxii, Laponia. Emotiile vizuale unice, îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de Elfi, Reni si ajutoarele Moșului.

De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri si videoproiecții. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?

Decorurile sunt o inovație folosindu-se tehnica de proiecție high- tech, combinată cu efecte de lumină o premieră pentru un spectacol românesc.

Daca au fost cuminti, copiii vor primi cadou de la Moș, dulciuri si Diploma de Cercetator Spatial.

469 Bilete
2022-10-08

Referinte specifice

opinii