VAMA VECHE 2022300,00 lei

INTERNATIONAL MOTORCYCLE FESTIVAL SUPER MOTO SHOW - PARKING BARBEQUE VAMA VECHE

Categorie
Cantitate


Data si Ora

International Motorcycle Festival se va desfasura in Vama Veche / Romania in data de 29 / 30 Apr. – 1 MAI 2022 zona de sud, spre granita cu Bulgaria.

Aici vom delimita si amenaja o mega infrastructura de festival, cu scena de concert, locuri de campare si zone de food, barbeque, toalete, parking moto, corturi comercianti piese.

Timp de 3 zile vor fi organizate manifestari moto, vor concerta trupe si artisti consacrati, expo moto, stunt show, reclame pe ecrane led, girls show.

Participantii vor avea acces nelimitat, si loc de campare rezervat pe toata durata evenimentului. Pe scurt o noua oportunitate de a ne trai stilul si visele, respirand stilul de plaja vamaiot.

Vama Veche inseamna libertate, fericire, regasire, dans pe plaja, cafea pe nisip, soare, mare, muzica in aer liber, galagie, nebunie, rasarit cu o bere in mana, prieteni, iubire, extaz. 

Nici nu conteaza prea mult unde ai cazare, poti sta la cort, la o pensiune sau chiar la mai noile hoteluri – te vei simti la fel de bine, poti face si nudism daca iti doresti. Poti purta fix ce iti trece prin cap, ca nimeni nu te judeca daca nu ai nu stiu ce branduri pe tine, ca oamenii zambesc si vin aici deschisi la minte si cu dor de nebunie, ca e un dute-vino constant si nu ai cum sa te plictisesti, ca poti iesi din camera chiar la 3/4 dimineata si vei gasi aceeasi distractie, ca diminetile sunt linistite si se aude usor marea, ca poti veni cu patrupedul, ca poti intra din bar in bar cu bautura de acasa, luata de acolo sau clasic in Vama, de la alimentara, ca e lume pestrita si ca… Vama nu e doar un loc de mers in vacanta.
Vama Veche a fost si a ramas una dintre cele mai nonconformiste destinatii de vacanta, locul unde se poate petrece un concediu in mijlocul naturii, intr-o atmosfera speciala de libertate.

Plaja din Vama Veche este lata, avand in unele zone peste 200 metri. Intima si salbatica, plaja este populata si noaptea de tineri care se aduna in jurul focurilor de tabara. Cazarea este asigurata de cateva hoteluri, putine la numar, dar mai ales de vile si pensiuni. Tarifele de cazare sunt mici in comparatie cu celelalte statiuni de pe litoralul romanesc. In Vama Veche se afla unele dintre cele mai originale terase si restaurante, cu mese si scaune din lemn, cu umbrele din stuf, unde se servesc hamsii prajite, mici, pizza etc.

Vama Veche este situat la o distanta de 7 km de 2 Mai si la 12 km de Mangalia. La Vama Veche se poate ajunge de la Mangalia, care este punctul terminus al caii ferate, cu ajutorul microbuzelor care se pot lua din gara sau cu masina proprie pe drumul national E 87.

VAMA VECHE
300 Bilete
2021-10-04

Referinte specifice

opinii