1. Conditii Generale

Utilizatorii site-ului www.robilete.ro isi pot comanda bilete pentru evenimente, achizitia fiind supusa urmatorilor termeni si conditii:

www.robilete.ro  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment “Termenii si conditiile” fara o notificare prealabila.

Prin utilizarea site-ului www.robilete.ro, va exprimati consimtamantul, si va obligati in mod expres si neechivoc, sa respectati toate mentiunile acestui document. Cumparatorii biletelor sunt obligati sa respecte regulamentele pe care organizatorii le stabilesc pentru buna desfasurare a evenimentelor, dar si regulile proprii locatiilor de desfasurare a evenimentelor. 

Eventualele conditii pe care utilizatorul ar dori sa le impuna acestui acord sunt automat excluse si nu vor fi recunoscute. 

  1. Efectuarea unei comenzi

O comanda online presupune efectuarea urmatorilor pasi:

- alegerea evenimentului si a biletelor disponibile in functie de categorie

- alegerea metodei de livrare.

- alegerea metodei de plata si introducerea datelor personale.

- rezumatul comenzii, verificarea finala, acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, transmiterea comenzii.

- confirmarea comenzii de catre www.robilete.ro.

Toate comenzile rezervate online - sunt finale si nu pot fi anulate sau modificate de catre utilizator

  1. Plati si facturare

Biletele comandate pot fi platite online cu ajutorul unui card de credit sau de debit valid, sau dupa caz, numerar direct curierului care livreaza biletele sau la intrarea la eveniment.

Comanda, implicit biletul/biletele, poate fi considerata valida numai dupa ce plata integrala a fost efectuata si receptionata.

Conform OUG 28/1999, articolul 2, litera F, pentru activitatile pentru care incasarile se realizeaza pe baza de bonuri cu valoare fixa tiparite conform legii - bilete de acces la spectacole si altele similare nu se elibereaza bon fiscal.

  1. Procesarea si livrarea biletelor

Dupa confirmarea platii comanda va fi procesata, iar biletele vor fi trimise prin email E – ticket (in cazul biletelor electronice) sau prin curier (in cazul biletelor fizice), in functie de optiunea selectata de client sau impusa de catre organizatorul evenimentului. In cazul biletelor fizice, costurile transportului vor fi suportate separat fata de pretul biletului de catre cumparator.

Comenzile clientilor care nu fac dovada platii sau care nu contin coordonatele complete si corecte de livrare vor fi anulate.

In cazul biletelor livrate prin curier, clientului ii este recomandat sa deschida plicul in prezenta curierului. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Responsabilitatea www.robilete.ro  asupra comenzii inceteaza dupa ce biletele au fost livrate in conditii normale catre cumparator.

Orice reclamatiile cu privire la deteriorarea sau nelivrarea biletelor nu va putea fi directionata catre www.robilete.ro.

  1. Deterioare, pierdere, retiparire

www.robilete.ro nu este raspunzator in cazul in care biletele sunt pierdute/furate/distruse sau doar deteriorate in orice fel ulterior livrarii catre utilizatorul final. In cazul in care cumparatorul poate fi identificat va putem reemite biletul contra unei taxe de 20 de lei/bilet. In cazul in care cumparatorul nu poate fi identificat reemiterea biletului nu este posibila.  

Clientilor nu le este recomandata transmiterea partiala sau totala, sub nici o forma, a imaginilor continand bilete achizitionate si in mod special a codurilor qr prezente pe acestea. www.robilete.ro  nu este responabil de utilizarea unor copii ale respectivelor bilete pentru accesul in cadrul evenimentelor comercializate. Accesul la evenimente se face dupa principiul primului sosit. Primul bilet valid verificat la intrarea in locatia evenimentului va fi considerat autorizat. Alte bilete cu aceleasi date de identificare vor fi declarate invalide si accesul nu va fi permis.

  1. Modificari, anulari, returnari, deficiente organizatorice

Mutarea spectacolului/evenimentului intr-un loc din aceeasi localitate nu constituie un motiv pentru rambursarea biletelor.

Biletele electronice se ramburseaza doar in cazul anularii evenimentului pentru care au fost achizitionate.

www.robilete.ro  are dreptul sa anuleze sau sa modifice data evenimentului cu nu mai puțin de 4 ore inainte de începerea evenimentului.

In eventualitatea puțin probabilă in care un eveniment a fost amanat/reprogramat cumparatorul are dreptul sa participe la reprogramarea concertului/evenimentului in baza biletului deja achizitionat și emis in prealabil, dar fara sa beneficieze de returnarea contravalorii acestuia.

In cazul de Anulare a unui eveniment din cauze ce tin strict de orgazinator, cumparatorul are dreptul sa ceara inapoi contravaloarea biletului.

In cazul in care un eveniment  este anulat, din cauze ce tin de organizator,  www.robilete.ro  va returna contravaloarea biletelor in contul cumparatorului. (comisionul de editare, tiparire si distributie nu va putea fi returnat, precum nici costurile suplimentare.

In cazul anularii sau reprogramarii unui eveniment, contravaloarea biletelelor achizitionate prin mijloacele puse la dispozitie de www.robilete.ro, poate fi returnata dupa cum urmeaza :

Detinatorii de bilete electronice vor primi suma platita deja pe bilete, mai putin taxele aditionale, prin aceeasi metoda utilizata pentru plata initiala.

Dupa returnare, biletele respective sunt invalidate automat. Organizatorul isi mentine dreptul de a opera modificari minore de program si distributie.

In cazul anularii, amanarii sau modificarilor majore de program sau distributie, www.robilete.ro  isi rezerva dreptul de a informa cumparatorii de bilete in legatura cu aceste modificari. Aceasta informare se poate realiza electronic, prin e-mail sau telefonic, daca informatiile furnizate de cumparatori au fost corecte. 

O alta situatie care Nu constituie motiv de rambursare! La biletele cu locuri, in salile de spectacol, dupa inceperea spectacolului locurile rezervate isi pierd valabilitatea in cazul neocuparii pana la inceperea acestuia. Pana la inceperea spectacolului, in cazul aparitiei unor neintelegeri intre spectatorii care isi disputa locurile, acestia vor trebui sa se adreseze de indata plasatorilor din sala pentru verificarea locurilor si rezolvarea amiabila a conflictului. In cazul putin probabil, in care au aparut dublura unor locuri, se aplica regula ,,primul venit!". 

Tot o situatie care NU constituie motiv de rambursare, este in cazul in care organizatorul poate reloca locurile unor spectatori, din motive tehnice, pentru ca acestia sa aiba o vizibilitate mai buna, in cazul amplasarii in fata locurilor a unor echipamente necesare spectacolului, tinand cont de diversitatea, de varietatea si modelele arhitectonice specifice diferitelor sali ale turneului.  Noua alocare a randului si a locului, va fi comunicata prin e-mail sau telefonic.

În conformitate cu legislatia Uniunii Europene, aveti dreptul de a anula o comanda facuta on-line in termen de sapte zile.

Aceasta perioada de „reflectie” începe cu ziua în care ati primit produsul.

In aceasta perioada de sapte zile, puteti anula comanda din orice motiv, chiar si pentru simplul fapt ca v-ati razgândit.

Aceasta regula se aplica ori de câte ori achizitionati produse fara a merge la magazin - de exemplu când comandati prin telefon, fax, posta sau internet.

Returnarea sumelor se va face imediat dupa solicitarea scrisa prin e-mail, solicitare ce va contine datele de identificare, e-mailul si contul IBAN al cumparatorului.

Neprezentarea unui cumparator la spectacol la data si ora stabilita, nu constiuie motiv de returnare.

Produse excluse

Perioada de sapte zile nu se aplica urmatoarelor produse:

Bilete la evenimente, bilete de avion si de tren, si rezervari la hotel.

Returnarea sumelor pentru biletele achizitionate are loc doar in situatia in care evenimentul este anulat.

  1. Revanzarea biletelor

Cumparatorului nu ii este permis sa vanda sau sa instraineze biletul cumparat de la www.robilete.ro catre o terta parte in scopul obtinerii de avantaje materiale sau in scop promotional. Organizatorul evenimentului poate refuza participarea detinatorilor unor astfel de bilete la eveniment sau poate evacua detinatorii unor asemenea bilete din locatia evenimentului.

  1. Consimtamant privind prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal

www.robilete.ro prelucreaza date cu caracter personal cu privire la dumneavoastra in vederea indeplinirii unor operatiuni si scopuri legitime legate in principal de desfasurarea activitatilor de marketing si publicitate specifice derularii activitatii noastre.

8.1. GDPR - Principii de protectie a datelor  

Colectarea datelor personale se va efectua numai in scopurile specificate, explicite si legitime (prezentate la pct. 8.4)  

Datele NU vor fi prelucrate de catre terti intr-o maniera incompatibila cu aceste scopuri;

Datele personale vor fi exacte, si actualizate (daca este necesar);

Procesarea datelor personale se va face într-o maniera legala, corecta si transparenta;

Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-un mod de inalta securitate;

Datele personale nu vor fi partajate tertilor decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor existente intre parti;

Persoanele carora li se prelucreaza datele au dreptul la solicitarea accesului la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.

8.2. Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila.

Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, prenume adresa, adresa de e-mail, numar de telefon, etc.

8.3. Colectarea datelor personale

Datele pe care le colectam pot include urmatoarele:

Numele si datele de contact (numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, adresa postala in cazul biletelor trimise prin curier, numarul de telefon)

Date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre.

Colectam date despre caracteristicile pe care le folositi, produsele pe care le achizitionati si paginile web pe care le vizitati.

Date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs. De asemenea, includ adresa IP, setarile de limba si setarile regionale

8.4. Scopul colectarii datelor personale

Informarea clientilor privind validarea si expedierea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la produsele si/sau serviciile achizitionate

Trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail), numai in cazul in care persoana vizata (cumparatorul) si-a exprimat in mod explicit acordul.

Cercetare de piata, urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului clientului/cumparatorului.

De asemenea, www.robilete.ro  poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii partenere, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate anterior, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de plata/bancare furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing sau alte servicii furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata bunurilor si serviciilor noastre.

Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Politie, Parchetul General, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

8.5. Utilizarea datelor personale

Vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopurile mai sus mentionate (pct. 8.4).

Vom pastra informatiile clientului pentru perioada in care contul sau este activ, pentru oricare din scopurile mentionate mai sus (pct. 8.4).

Accesul la datele personale este strict limitat personalului www.robilete.ro, asociatilor care detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor.

Daca utilizatorii nu doresc divulgarea datelor personale acestor companii, acestia sunt rugati sa ne contacteze la adresa de email tickets@robilete.ro  

8.6. Securitatea procesarii

Datele personale vor fi prelucrate/procesate  in mod sigur si se vor aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a le proteja impotriva distrugerii ori pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.

Întrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimise la tickets@robilete.ro

8.7. Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

Clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la: rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate.

Pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.

Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obtine informatii legate de datele personale, va rugam ne contactati la adresa de email: tickets@robilete.ro, Cerere semnata si datata.

  1. Cookies

9.1. Ce sunt cookie-urile?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre terminalul utilizatorului catre un server sau catre un server al unei terte parti.

9.2. La ce sunt folosite cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila în principal recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului într-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului.

Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile pentru a oferi servicii mai adaptate utilizatorilor, ex: – preferintele în materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate în pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre de internet, permitandu-ne îmbunatatirea structurii si continutului lor, fara a permite identificarea personala a utilizatorului.

  1. Consimtamant

 Prin utilizarea in continuare a serviciilor robilete.ro declar faptul ca am citit si am inteles in totalitate cele de mai sus si consimt la prelucrarea si utilizarea datelor mele cu caracter personal, in conformitate cu cele indicate in prezentul articol.